Η Opti-eXperts είναι μία εταιρεία διαχείρισης οπτικών καταστημάτων. Με πολυσημειακή παρουσία και βασική φιλοσοφία την ανθρωποκεντρική εξυπηρέτηση του πελάτη έρχεται στο χώρο των οπτικών προκειμένου να προσφέρει την τεχνογνωσία της και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διαθέτει απέναντι στον διοπτροφόρο καταναλωτή με μια πλειάδα προϊόντων που έρχονται να καλύψουν σε ανταγωνιστικές τιμές τις ανάγκες του εκάστοτε καταναλωτή.

Απαρτίζεται από πεπειραμένους οπτικούς με πολυετή εμπειρία και στελέχη που διαρκώς ενημερώνονται για ο,τι νεότερο στο χώρο των οπτικών. Βασική φιλοσοφία στην εκπαίδευση των πωλητών της δεν είναι τίποτα άλλο παρά αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος της, ειδικότητα δηλαδή στον τομέα της όρασης, στον τομέα παροχής υπηρεσιών και προϊόντων στο σύγχρονο διοπτροφόρο καταναλωτή.

Με μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και διαθέσιμων brands, με ανταγωνιστικές τιμές και τη δυνατότητα προσφοράς στον πελάτη υπηρεσιών που δε διαθέτει ο ανταγωνισμός έρχεται να δώσει κάτι καινούριο.
Μια ολοκαίνουρια ομάδα νέων ανθρώπων με πολλές γνώσεις και διάθεση για δουλειά είναι κοντά σας για να σας εξυπηρετήσει σε κάθε σας ανάγκη στο χώρο των οπτικών.

Είμαστε εδώ για σας!

 

Opti experts